Zonnebanken

Bij Zonnestudio Sunspecial heeft u een ruime keuze uit de nieuwste Ergoline zonnebanken. 

Welke zonnebank past bij u?
Vooral als u voor de eerste keer ons zonnebank centrum bezoekt, vraagt u zich misschien af welke Ergoline zonnebank het beste bij u past. Dit hangt onder meer af van uw huidtype en de tijd die al in de zon heeft doorgebracht. De professionele medewerkers van Zonnestudio Sunspecial staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Aanmaak van vitamine D
Of u nu onder de Ergoline 1600, 1400, 1100 of 600 springt: onder alle modellen zonnebank maakt u lichaam vitamine D aan, dankzij de UV-straling van de lampen. Wanneer u voldoende vitamine D binnenkrijgt voelt u zich minder snel moe of lusteloos. De UV-straling onder de zonnebank is vergelijkbaar met de straling van de zon, maar in tegenstelling tot de zon is de straling van zonnebanklampen wél gelijkmatig.

Gebruik de juiste zonnecosmetica
Voor een mooie, diepe bruine kleur is belangrijk om voor iedere zonnebanksessie de juiste zonnecosmetica te gebruiken. Gewone zonnebrandcrèmes zijn hiervoor niet geschikt, omdat u hier niet snel bruin van wordt. Goede zonnecosmetica zorgt er eveneens voor dat uw huid langer op kleur blijft. Vanzelfsprekend kunt u bij Zonnestudio Sunspecial terecht voor een groot aanbod zonnecosmetica.