Zonadvies

Zonadvies

Of u nu onder de zonnebank gaat liggen of op een tropisch strand: bij Zonnestudio Sunspecial bent u altijd verzekerd van deskundig zonadvies. Onze goed opgeleide zonnebank consulenten staan u graag bij met een deskundig zon of zonnebank advies. Hierbij houden wij onder meer rekening met uw huidtype en de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht. Verantwoord zonnen begint bij Zonnestudio Sunspecial.

Verantwoord zonnen bij SunSpecial
U kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen en heerlijk genieten van onze Ergoline zonnebanken.

Extra vitamine D aanmaak
Een groot voordeel van de zonnebank is dat de zonnebanklampen uw lichaam helpen bij de aanmaak van vitamine D. Normaal krijgt uw lichaam vooral vitamine D binnen door middel van zonlicht, maar in de donkere wintermaanden kan hier een gebrek aan ontstaan waardoor u zich moe en lusteloos kunt voelen. Na een bezoek aan de zonnebank voelt u zich meteen weer een stuk energieker.

Voorbereid op vakantie
Als u binnenkort op zonvakantie gaat is het slim om eerst een beetje bij te bruinen onder één van onze zonnebanken. Hierdoor kan uw huid alvast wennen aan de UV-straling en voorkomt u verbranding en zonneallergie op uw vakantiebestemming. Onze zonnebank consulenten adviseren u graag hoe u het beste een kleurtje kunt opbouwen.

Gebruik van zonnecosmetica
Bij verantwoord zonnen hoort de juiste zonnecosmetica. Als onderdeel van ons zonnebank advies geven wij ook tips over het gebruik van zonnecosmetica. Met zonnecosmetica wordt uw huid dieper en langduriger bruin. Gewone zonnebrandcrèmes zijn niet geschikt voor gebruik onder de zonnebank. Onze zonnebank consulenten adviseren graag welke crème het beste bij uw huidtype past.